Ny handbok om hissar för fastighetsägare

När den fungerar, är det få som tänker på hissen i det dagliga. Däremot kan det skapa mycket frustration och även konkreta problem med tillgänglighet om hissen är trasig.

Syftet med Hissförbundets nya ”Handbok om hissar för fastighetsägare” är att göra det enklare för fastighetsägaren att vidta åtgärder för att hissen ska fungera bra och är säker att använda.

Handboken är tänkt att fungera som en vägledning för fastighetsägare och fastighetsförvaltare som kommer i kontakt med hissar i deras dagliga yrke men som inte har någon hissteknisk bakgrund.

Handboken finns nu att ladda ner här.

Det går även bra att beställa handboken i tryckt form från kansliet utan kostnad. Skicka ett mail till hissforbundet@tebab.com

Hissförbundet i Elektrikern

”För den som gillar både elektronik och mekanik är det här ett perfekt yrke”, tycker Sima Iskandar. Artikeln berättar även