Webbinar Digital Säljare

Kommer säljaren vara irrelevant när 70% av kundresan är digital? Hur säljer man i Teamsmöten, vad ska jag tänka på när jag demar produkter live? Vad är säljarens roll på den digitala mässan och hur säljer man via Linkedin?

För att svara på frågorna har Teknikföretagens Branschgrupper, där Hissförbundet har sitt kansli, tagit fram en serie med korta webbinarier kring de nya krav och möjligheter som säljaren möter i och med digitalisering och pandemin.

9 mars Så genomför du framgångsrika digitala kundmöten i Teams
16 mars
Gör egna webbinarier
23 mars Att sälja på digitala mässor
13 april Att sälja genom LinkedIn
20 april Att dema produkter live – ett sätt att boosta försäljningen?

Platserna är begränsade så anmäl dig redan idag!

Hissförbundet lanserar kampanj för att attrahera ungdomar till branschen

Hissar och rulltrappor finns överallt i bostäder, på arbetsplatser och i våra offentliga miljöer. För tillgängligheten måste en stillastående hiss