Handslag

Ny styrelseledamot sökes!

Hissförbundets styrelse söker en ny ledamot fr.o.m. höstmötet 2020.

Se här vem som ingår i styrelsen idag.

Styrelseledamöterna ska ha möjlighet att delta vid fyra möten per år (i Stockholm eller digitalt), samt på vår- och höstmöte.

Har du tips på intressanta kandidater i ledande befattning?

Välkommen att höra av dig till valberedningen: Henning Beyer, henning@ahmans.se, +46(0)44 – 28 99 05.

SCIP – Registrering av särskilt farliga ämnen

From den 5 januari 2021 måste tillverkare, importör eller distributör av en vara som släpps ut på marknaden i EU/EES

Debattartikel ”Det krävs regeländringar”

Med anledning av Hissförbundets nya rapport om säkerhetsbrister med äldre hissar publicerades idag en debattartikel från Hissförbundet i tidningen Renoveringsinfo.

Ny rapport: Var femte hiss i Sverige har allvarliga säkerhetsbrister

Det finns idag 126 000 hissar i Sverige. Mer än hälften av dem är äldre än 30 år och saknar

Handslag

Ny styrelseledamot sökes!