Bli associerad medlem i Hissförbundet

För att ge fler företag med koppling till hissbranschen möjlighet att ta del av arbetet inom Hissförbundet har det beslutats att införa ett associerat medlemskap.

Till associerade medlemmar i Hissförbundet kan styrelsen anta företag som bedriver verksamhet inom hiss- och rulltrappsområdet, men som inte uppfyller alla kriterier för fullvärdigt medlemskap. Associerat medlemskap riktar sig i första hand till företag som bedriver verksamhet som omfattar tekniska konsultationer, besiktningar, kontroller, certifiering, utbildning etc.

Information om associerat medlemskap och hur du ansöker finns här.

Hissförbundet i Elektrikern

”För den som gillar både elektronik och mekanik är det här ett perfekt yrke”, tycker Sima Iskandar. Artikeln berättar även