ELA får ny ordförande och viceordförande

Vid ELA General Assembly den 29 april 2015 valdes Jorge Ligüerre från Spanien, till ordförande för ELA. Han efterträder Philippe Lamalle. Jorge har sedan 2013 varit senior vice-ordförande vid huvudkontoret för Schindler Management AG i Schweiz.

Vid mötet valdes även Roberto Zappa från Italien, till vice ordförande för ELA. Han efterträder Björn Kollmorgen. Sedan 2014 är Roberto ordförande för AssoAscensori (den italienska hiss-organisationen).

Hissförbundet 30 år: Hiss- och rulltrappsfakta i Sverige

År 1915 kom den första rulltrappan till Sverige och NK i Stockholm. Åren före hade allt fler varuhuschefer fått upp

Hissförbundet i Elektrikern

”För den som gillar både elektronik och mekanik är det här ett perfekt yrke”, tycker Sima Iskandar. Artikeln berättar även