Modernare byggregler och nya LOU på Hissförbundets årsmöte

Hissförbundets årsmöte som ägde rum den 16 maj 2017, gästades av flera intressanta föredragare.

Daniel Nyman ordf. Hissförbundet och Charlotte Teglgaard Pålsson Generalsekreterare Hissförbundet

Hissförbundet hade i år samlat drygt 30 medlemmar i samband med årsmötet som genomfördes på Teknikföretagen i Stockholm.

Kurt Eliasson från Kommittén för modernare byggregler berättade för Hissförbundets medlemmar om kommitténs uppdrag att göra en översyn av de svenska byggreglerna. Läs mer om uppdraget på kommitténs hemsida

Ellen Hausel Heldahl, Svenskt Näringsliv

Medverkade gjorde även Ellen Hausel Heldahl, Svenskt Näringsliv som berättade om den nya lagen om offentlig upphandling som trädde i kraft i början av 2017.

På årsmötet avtackades även avgående ordförande i Tekniska kommittén, Styrbjörn Andrén för ett bra engagemang.

Hissförbundets ordf. Daniel Nyman tackar avgående ordförande i Tekniska Kommittén Styrbjörn Andrén.