Ta del av Byggföretagens aktuella konjunkturrapport

Byggindustrin bromsar in snabbt och investeringarna faller. Värst drabbas bostadsbyggandet, som står för hälften av branschens årliga investeringar. I rapporten beräknas produktionen av lägenheter falla med närmare 30 procent till 28.200. Samtidigt bromsar småhusbyggandet in med 25 procent. Produktionen av nya bostäder väntas i år landa på 35.700, vilket kan jämföras med toppåret 2017 då närmare 64.000 bostäder färdigställdes.

Här kan du läsa hela konjunkturrapporten.

Hissförbundet i Elektrikern

”För den som gillar både elektronik och mekanik är det här ett perfekt yrke”, tycker Sima Iskandar. Artikeln berättar även