Möt oss i Almedalen

Hissförbundet är medarrangör av Tillgänglighetsarenan, ett nätverk som för fjärde året i rad anordnar en arena med syfte att lyfta ämnet tillgänglighet under Almedalsveckan.

Som tidigare år bjuder Tillgänglighetsarenan på lekar som sätter fokus på tillgänglighetsfrågor samt på vår succé till rullstolsrally som brukar bjuda på spännande dueller.

– I år tävlar bland annat Carolina Klüft och Thomas Fogdö, så det lovar bli spännande matcher! säger Anne Geitmann, generalsekreterare på Hissförbundet.

Är du verksam inom tillgänglighetsfrågor men har inte fått inbjudan? Hör av dig till anne.geitmann@tebab.com.

Bakom initiativet Tillgänglighetsarenan står SPF Seniorerna, Parasport Sverige, DHR, Scandic och Hissförbundet.

Boverkets prognos: 50 000 nya bostäder 2020

Mer information finns i Boverkets indikatorer som innehåller Boverkets byggprognos med analys av utvecklingen på bygg- och bostadsmarknaden. Ladda ner

Lärare för hiss- och rulltrappsteknikerutbildningen i Kungsbacka prisades!

Enligt kommunfullmäktiges motivation tilldelas Eva Klingnäs och Joachim Blom Lära för livet-priset för sina betydelsefulla insatser kring Yrkeshögskolan i Kungsbackas

Sveriges ekonomi och Allmännyttans digitalisering

Extrastämman bekräftade Daniel Nyman som ordförande efter sitt byte till Kone samt valde Diego Garcia (Otis) till vice ordförande och

Möt oss i Almedalen