Hissförbundet och Fastighetsmässan i nytt samarbete

Fastighetsmässan Stockholm 6-7 mars 2019 – norra Europas största fastighetsmässa.

Fastighetsmässan har funnits sedan 2009 och på bara 10 år har mässan ökat med 218% i utställande företag och 410% på antal besökare. Här samlas de mest inflytelserika fastighetsaktörerna under två intensiva dagar fyllda av nätverkande, lärande och affärer.

De som besöker mässan är: Fastighetsägare, Fastighetsförvaltare, Fastighetsskötare, områdesansvariga, bovärdar, styrelsen från BRF och till viss del arkitekter och konsulter mfl.

Hissförbundet kommer att arrangera ett frukostseminarium om hur man höjer värdet av fastigheten genom hissar den 7 mars. Läs mer om frukostseminariet här.

Fokusområden: Drift, förvaltning, energi, miljö, säkerhet.
Ca 300 utställare och 2 scener med över 50 högaktuella seminarier – fri entré för er inom branschen.

Redan nu är mässan bokad till 70% så för att säkra en bra plats hör av er till Josefine Andersson, ansvarig säljare:
email: josefine.andersson@easyfairs.com
tel: 031-894133
www.fastighetsmassansthlm.se

Hissförbundet i Elektrikern

”För den som gillar både elektronik och mekanik är det här ett perfekt yrke”, tycker Sima Iskandar. Artikeln berättar även