Hissförbundet och Fastighetsmässan i nytt samarbete

Fastighetsmässan Stockholm 6-7 mars 2019 – norra Europas största fastighetsmässa.

Fastighetsmässan har funnits sedan 2009 och på bara 10 år har mässan ökat med 218% i utställande företag och 410% på antal besökare. Här samlas de mest inflytelserika fastighetsaktörerna under två intensiva dagar fyllda av nätverkande, lärande och affärer.

De som besöker mässan är: Fastighetsägare, Fastighetsförvaltare, Fastighetsskötare, områdesansvariga, bovärdar, styrelsen från BRF och till viss del arkitekter och konsulter mfl.

Hissförbundet kommer att arrangera ett frukostseminarium om hur man höjer värdet av fastigheten genom hissar den 7 mars. Läs mer om frukostseminariet här.

Fokusområden: Drift, förvaltning, energi, miljö, säkerhet.
Ca 300 utställare och 2 scener med över 50 högaktuella seminarier – fri entré för er inom branschen.

Redan nu är mässan bokad till 70% så för att säkra en bra plats hör av er till Josefine Andersson, ansvarig säljare:
email: josefine.andersson@easyfairs.com
tel: 031-894133
www.fastighetsmassansthlm.se

YH-utbildningen Xenter: 5 nya starter beviljade!

Utbildningen till hiss- och rulltrappstekniker kräver större lokal med tung utrustning och en högre lärartäthet, vilket inte kan finansieras med

Hissnande hissmusik

Hissmusik har historiskt något av ett dåligt rykte. Hissmusik, eller skvalmusik, beskrivs ofta som lugn bakgrundsmusik du kan höra i

Hissförbundet i Aktuella Byggen