Hissförbundet och Fastighetsmässan i nytt samarbete

Fastighetsmässan Stockholm 6-7 mars 2019 – norra Europas största fastighetsmässa.

Fastighetsmässan har funnits sedan 2009 och på bara 10 år har mässan ökat med 218% i utställande företag och 410% på antal besökare. Här samlas de mest inflytelserika fastighetsaktörerna under två intensiva dagar fyllda av nätverkande, lärande och affärer.

De som besöker mässan är: Fastighetsägare, Fastighetsförvaltare, Fastighetsskötare, områdesansvariga, bovärdar, styrelsen från BRF och till viss del arkitekter och konsulter mfl.

Hissförbundet kommer att arrangera ett frukostseminarium om hur man höjer värdet av fastigheten genom hissar den 7 mars. Läs mer om frukostseminariet här.

Fokusområden: Drift, förvaltning, energi, miljö, säkerhet.
Ca 300 utställare och 2 scener med över 50 högaktuella seminarier – fri entré för er inom branschen.

Redan nu är mässan bokad till 70% så för att säkra en bra plats hör av er till Josefine Andersson, ansvarig säljare:
email: josefine.andersson@easyfairs.com
tel: 031-894133
www.fastighetsmassansthlm.se

Möt oss i Almedalen

Tillgänglighetsarenans poolmingel går av stapeln måndag den 1 juli 2019 kl. 1930, på Scandic Hotel Visby. Personlig inbjudan krävs. Som

Vårmöte 2019

Ny ledamot invald På Hissförbundets föreningsårsmöte blev Daniel Nyman, Hissmekano, omvalt till styrelseordförande för Hissförbundet. Även Diego Garcia, Otis, omvaldes

Uttalande om hissar med körförbud

Ett av Hissförbundets viktigaste mål är att öka säkerheten i det nuvarande hissbeståndet, som är Europas äldsta. Tillsammans med våra

Hiss-tips för Bostadsrättsföreningar och fastighetsägare

Patrik Agardh, ordförande för Hissförbundets Teknik- och Säkerhetskommitté, inledde morgonen med grundläggande information om hisstyper och dess huvudkomponenter som fastighetsägare