Vill du jobba inom en teknisk bransch med goda framtidsutsikter?

Välkommen till våra informationsträffar om Arbetsförmedlingens hissteknikerutbildning!

Arbetsförmedlingen och Hissförbundet har tillsammans tagit fram en rekryteringsutbildning för personer inskrivna hos Arbetsförmedlingen där eleverna utbildas direkt till arbete. Utbildningen är på ett drygt år med tio veckors praktik.

Den 14 och 29 november 2018 berättar vi mer om utbildningen samt hissbranschen och du får möjlighet träffa hissföretag och hisstekniker som söker efter nya anställda och kollegor!
Första informationsträffen äger rum den 14 november 2018 på Yrkeshögskolan Xenter i Tumba, mer information samt länk till anmälan hittar du här.

Andra informationsträffen hålls den 29 november 2018 på Arbetsförmedlingen i Norrköping, mer information samt länk till anmälan hittar du här.

Läs gärna mer om hur det är att jobba inom hissbranschen här.
Har du frågor? Välkommen att kontakta Hissförbundet på hissforbundet@tebab.com.

Hissförbundet och Fastighetsmässan i nytt samarbete

Fastighetsmässan har funnits sedan 2009 och på bara 10 år har mässan ökat med 218% i utställande företag och 410%

Vill du jobba inom en teknisk bransch med goda framtidsutsikter?

Stöd för efterinstallation av hiss

Hissförbundet bad Boverket om ett förtydligande om stödet kräver att äldre redan bor i trappuppgången. Enligt Boverket är detta inte

Tillgänglighetsarenans workshop

Den 26 september höll Tillgänglighetsarenen i en workshop på BFABs Tillgänglighetsdag i Stockholm. ”Tillgänglighet för alla borde varit en självklarhet