Hissförbundet medverkar vid Plattformsdagarna 2017

Välkommen till Plattformsdagarna 2017 som äger rum 6-7 december i Eriksbergshallen i Göteborg. Plattformsdagarna arrangeras av Plattformen för hållbar stadsutveckling – ett gemensamt uppdrag som regeringen gett Boverket, Energimyndigheten, Naturvårdsverket, Tillväxtverket och Trafikverket.

Det övergripande temat för årets Plattformsdagar är “Ny politik för levande städer – hur vill du bidra?”

Hissförbundet och DHR medverkar med kunskapsdialogen “Ökad tillgänglighet gör en bättre stad”.

Läs mer om Plattformsdagarna 2017 och anmäl dig här

Hissförbundet och Fastighetsmässan i nytt samarbete

Fastighetsmässan har funnits sedan 2009 och på bara 10 år har mässan ökat med 218% i utställande företag och 410%

Vill du jobba inom en teknisk bransch med goda framtidsutsikter?

Arbetsförmedlingen och Hissförbundet har tillsammans tagit fram en rekryteringsutbildning för personer inskrivna hos Arbetsförmedlingen där eleverna utbildas direkt till arbete.

Stöd för efterinstallation av hiss

Hissförbundet bad Boverket om ett förtydligande om stödet kräver att äldre redan bor i trappuppgången. Enligt Boverket är detta inte

Tillgänglighetsarenans workshop

Den 26 september höll Tillgänglighetsarenen i en workshop på BFABs Tillgänglighetsdag i Stockholm. ”Tillgänglighet för alla borde varit en självklarhet