Hissförbundet medverkar vid Plattformsdagarna 2017

Välkommen till Plattformsdagarna 2017 som äger rum 6-7 december i Eriksbergshallen i Göteborg. Plattformsdagarna arrangeras av Plattformen för hållbar stadsutveckling – ett gemensamt uppdrag som regeringen gett Boverket, Energimyndigheten, Naturvårdsverket, Tillväxtverket och Trafikverket.

Det övergripande temat för årets Plattformsdagar är ”Ny politik för levande städer – hur vill du bidra?”

Hissförbundet och DHR medverkar med kunskapsdialogen ”Ökad tillgänglighet gör en bättre stad”.

Läs mer om Plattformsdagarna 2017 och anmäl dig här

Hissförbundet i Elektrikern

”För den som gillar både elektronik och mekanik är det här ett perfekt yrke”, tycker Sima Iskandar. Artikeln berättar även