Ny rekryteringsutbildning för hissbranschen

Arbetsförmedlingen & Hissförbundet har tillsammans tagit fram en rekryteringsutbildning för personer inskrivna hos Arbetsförmedlingen där eleverna utbildas direkt till arbete.
Utbildningen är på ett drygt år med tio veckors praktik.

Låter detta intressant? Då är du välkommen till våra rekryteringsträffar som hålls i Norrköping 8 november och Botkyrka 20 november!

Mer information kring rekryteringsträffen i Norrköping 8 november hittar du här

Mer information kring rekryteringsträffen i Botkyrka den 20 november hittar du här

Läs mer om hur det är att jobba inom hissbranschen här

Hissförbundet och Fastighetsmässan i nytt samarbete

Fastighetsmässan har funnits sedan 2009 och på bara 10 år har mässan ökat med 218% i utställande företag och 410%

Vill du jobba inom en teknisk bransch med goda framtidsutsikter?

Arbetsförmedlingen och Hissförbundet har tillsammans tagit fram en rekryteringsutbildning för personer inskrivna hos Arbetsförmedlingen där eleverna utbildas direkt till arbete.

Stöd för efterinstallation av hiss

Hissförbundet bad Boverket om ett förtydligande om stödet kräver att äldre redan bor i trappuppgången. Enligt Boverket är detta inte

Tillgänglighetsarenans workshop

Den 26 september höll Tillgänglighetsarenen i en workshop på BFABs Tillgänglighetsdag i Stockholm. ”Tillgänglighet för alla borde varit en självklarhet