Hissförbundet får ny ordförande

Efter 10 år i Hissförbundets styrelse kommer Juha Mennander att avgå som ordförande och ledamot per 1 oktober 2015.

Anledningen till att Juha avgår är att han utsetts till ny VD för KONE Frankrike. Daniel Nyman som är vice-ordförande kommer att ta över ordförandeskapet i Hissförbundets styrelse fram till extra föreningsstämma 25 november. Vid extrastämman kommer påfyllnadsval att genomföras. Valberedningens arbete leds av Henning Beyer, Åhmans i Åhus.

Läs mer om Hissförbundets styrelse här.

Hissförbundet i Elektrikern

”För den som gillar både elektronik och mekanik är det här ett perfekt yrke”, tycker Sima Iskandar. Artikeln berättar även