Läs Hissförbundets faktablad ”Hisskötsel – vad jag som fastighetsägare behöver veta”

Hissen är något som få tänker på när den fungerar. En trasig eller dåligt fungerande hiss kan däremot ge upphov till mycket irritation och även konkreta problem med tillgänglighet, då många människor idag är helt eller delvis beroende av hiss.

I Hissförbundets faktablad ”Hisskötsel – vad jag som fastighetsägare behöver veta” kan du bland annat läsa om vad du som fastighetsägare har för ansvar, vilket ansvar skötselföretaget har och vad som händer vid den årliga besiktningen.

Faktabladet finns att ladda ner här.

YH-utbildningen Xenter: 5 nya starter beviljade!

Utbildningen till hiss- och rulltrappstekniker kräver större lokal med tung utrustning och en högre lärartäthet, vilket inte kan finansieras med

Hissnande hissmusik

Hissmusik har historiskt något av ett dåligt rykte. Hissmusik, eller skvalmusik, beskrivs ofta som lugn bakgrundsmusik du kan höra i

Hissförbundet i Aktuella Byggen