Läs Hissförbundets faktablad ”Hisskötsel – vad jag som fastighetsägare behöver veta”

Hissen är något som få tänker på när den fungerar. En trasig eller dåligt fungerande hiss kan däremot ge upphov till mycket irritation och även konkreta problem med tillgänglighet, då många människor idag är helt eller delvis beroende av hiss.

I Hissförbundets faktablad ”Hisskötsel – vad jag som fastighetsägare behöver veta” kan du bland annat läsa om vad du som fastighetsägare har för ansvar, vilket ansvar skötselföretaget har och vad som händer vid den årliga besiktningen.

Faktabladet finns att ladda ner här.

Hissförbundet i Elektrikern

”För den som gillar både elektronik och mekanik är det här ett perfekt yrke”, tycker Sima Iskandar. Artikeln berättar även