Hisstekniker

Vill du jobba inom en teknisk bransch med goda framtidsutsikter?

Välkommen till våra informationsträffar om Arbetsförmedlingens hissteknikerutbildning!

Arbetsförmedlingen och Hissförbundet har tillsammans tagit fram en rekryteringsutbildning för personer inskrivna hos Arbetsförmedlingen där eleverna utbildas direkt till arbete. Utbildningen är på ett drygt år med tio veckors praktik.

Den 14 och 29 november 2018 berättar vi mer om utbildningen samt hissbranschen och du får möjlighet träffa hissföretag och hisstekniker som söker efter nya anställda och kollegor!
Första informationsträffen äger rum den 14 november 2018 på Yrkeshögskolan Xenter i Tumba, mer information samt länk till anmälan hittar du här.

Andra informationsträffen hålls den 29 november 2018 på Arbetsförmedlingen i Norrköping, mer information samt länk till anmälan hittar du här.

Läs gärna mer om hur det är att jobba inom hissbranschen här.
Har du frågor? Välkommen att kontakta Hissförbundet på hissforbundet@tebab.com.

Hissförbundet lanserar kampanj för att attrahera ungdomar till branschen

Hissar och rulltrappor finns överallt i bostäder, på arbetsplatser och i våra offentliga miljöer. För tillgängligheten måste en stillastående hiss