Hissförbundet medverkar vid Plattformsdagarna 2017

Välkommen till Plattformsdagarna 2017 som äger rum 6-7 december i Eriksbergshallen i Göteborg. Plattformsdagarna arrangeras av Plattformen för hållbar stadsutveckling – ett gemensamt uppdrag som regeringen gett Boverket, Energimyndigheten, Naturvårdsverket, Tillväxtverket och Trafikverket.

Det övergripande temat för årets Plattformsdagar är ”Ny politik för levande städer – hur vill du bidra?”

Hissförbundet och DHR medverkar med kunskapsdialogen ”Ökad tillgänglighet gör en bättre stad”.

Läs mer om Plattformsdagarna 2017 och anmäl dig här

Hissförbundet lanserar kampanj för att attrahera ungdomar till branschen

Hissar och rulltrappor finns överallt i bostäder, på arbetsplatser och i våra offentliga miljöer. För tillgängligheten måste en stillastående hiss