ELA får ny ordförande och viceordförande

Vid ELA General Assembly den 29 april 2015 valdes Jorge Ligüerre från Spanien, till ordförande för ELA. Han efterträder Philippe Lamalle. Jorge har sedan 2013 varit senior vice-ordförande vid huvudkontoret för Schindler Management AG i Schweiz.

Vid mötet valdes även Roberto Zappa från Italien, till vice ordförande för ELA. Han efterträder Björn Kollmorgen. Sedan 2014 är Roberto ordförande för AssoAscensori (den italienska hiss-organisationen).

Hissförbundet lanserar kampanj för att attrahera ungdomar till branschen

Hissar och rulltrappor finns överallt i bostäder, på arbetsplatser och i våra offentliga miljöer. För tillgängligheten måste en stillastående hiss