Läs Hissförbundets faktablad ”Hisskötsel – vad jag som fastighetsägare behöver veta”

Hissen är något som få tänker på när den fungerar. En trasig eller dåligt fungerande hiss kan däremot ge upphov till mycket irritation och även konkreta problem med tillgänglighet, då många människor idag är helt eller delvis beroende av hiss.

I Hissförbundets faktablad ”Hisskötsel – vad jag som fastighetsägare behöver veta” kan du bland annat läsa om vad du som fastighetsägare har för ansvar, vilket ansvar skötselföretaget har och vad som händer vid den årliga besiktningen.

Faktabladet finns att ladda ner här.

Hissförbundet lanserar kampanj för att attrahera ungdomar till branschen

Hissar och rulltrappor finns överallt i bostäder, på arbetsplatser och i våra offentliga miljöer. För tillgängligheten måste en stillastående hiss